Mogelijkheden PDF Afdrukken E-mail

Een Steenkracht PP zwembad is in ieder gewenste maat en vorm te verkrijgen; rechthoekig (vierkant), hoekvorm, driehoek of een eigen bedachte vorm. Zodat het zwembad altijd perfect past in het plaatje van uw eigen tuin!

Wanneer u een keuze heeft gemaakt met betrekking tot de vorm en maat van het zwembad, zal de productie daadwerkelijk beginnen. Indien de afmeting van het zwembad binnen de breedte van 390 cm blijft, zal het zwembad in zijn geheel vervaardigd worden en naar de plaats van bestemming worden getransporteerd. Wanneer het zwembad echter een breedte heeft groter dan 390 cm zal het zwembad in drie delen worden geproduceerd en worden vervoerd. Op locatie zal het zwembad aan elkaar worden gelast en geïnstaleerd worden.

Naast de diversiteit in maten en vormen is een Steenkracht-zwembad verkrijgbaar in verschillende kleuren. Wanneer u kristal helder blauw water in uw zwembad wilt hebben bieden wij u een witte kuip aan (ral 9010). Indien u de voorkeur geeft aan een zeegroen wateroppervlak dan kunt u een blauwe kuip bestellen. Wanneer uw keuze een zwemvijver of een zwembad met 'vijver look' is dan maken we gebruik van een zwarte kuip. Als laatste is het mogelijk om een zwembad te maken met een grijze kuip (ral 7032).

Nadat uw zwembad geplaats en gemonteerd is, kan het zwembad afgewerkt worden naar eigen smaak. Zo heeft u de mogelijkheid om het geheel af te werken met randstenen van graniet in de kleuren zand of grijs.

Klik hier voor een meer gedetailleerd overzicht van bouw tot plaatsing van een kunststof PP zwembad van Steenkracht.

Standaard op ieder kunststof vervaardigd zwembad zit: een aanzuigleiding, stofzuiger aansluiting, skimmer aansluiting en retour aansluiting, zandfilter met circulatiepomp en regelkranen.

Optioneel zijn de volgende zwembadaccessoires te verkrijgen: verlichting, inlooptrap, jetstream, warmtewisselaar met thermostaat, verwarmingsketel/ zonnecollector, afdekkingbovengronds of ingebouwd in het zwembad, randstenen of overlooprooster en grondwerk.

Nieuw Steenkracht zwembad met beweegbare zwembadvloer! klik hier voor meer informatie.