Regels voor spa PDF Afdrukken E-mail

Wij willen er graag voor zorgen dat u zoveel mogelijk zorgeloos plezier heeft van uw spa/ whirlpool, daarom hebben wij enige regels opgesteld, die de kwaliteit van uw spa en het water waarborgt.

1. Als u met badkleding in de spa gaat, zorg dan dat deze alleen uitgespoeld wordt in lauw water zonder toevoeging van waspoeder o.i.d., gebruik ook iedere keer dezelfde badkleding!   

2. Aan te raden is om uzelf vooraf te douchen, om huidvetten, smeersels, shampoo e.d. af te spoelen.  

3. Voor geurtjes raden we aan geurkristallen van SPAZAZZ te gebruiken, deze lossen direct op in het water en geeft geen schuimvorming. GEBRUIK NOOIT olie achtige geurtjes.   

4. Het water dient om de 3 maanden vervangen te worden i.v.m. huidschilfers, haren etc. die in de leidingen achterblijven.    

5. Let op als u water uit de spa laat d.m.v. de onderaansluiting of een dompelpomp! Zorg ervoor dat de stroom van de spa uit staat!!  

6. Voor u de spa gaat vullen met leidingwater dient u de ontluchtingsplug los te draaien, deze zit in de filterbak net boven de filters.

7. De Ozonnator werkt 18 maanden daarna dient deze te worden vervangen i.v.m. doden bacteriën en ziekte's.        

8. Om de waterkwaliteit op peil te houden en de whirlpool preventief te beschermen, raden we aan Aquafinesse te gebruiken, deze zorgt voor het tegengaan van Biofilm (de broedplaats voor bacteriën). Ook hard water en kalkaanslag neemt Aquafinesse weg.

9. Onderhoud eens per week;

- Filters uitnemen en met een stevige straal uitspoelen, daarna terugplaatsen. Deze dient u niet te strak aan te draaien.     
- 1 stuks chloortablet 20 gr. in drijver plaatsen. (nooit chloortablet in kuip leggen, bijt uit)
- De hoeveelheid Aquafinesse toevoegen, zie hiervoor tabel op de fles.

Kijk op onze webwinkel www.steengoedkado.nl voor onderhoudsproducten en andere schoonmaak producten voor uw spa!