Onderhoud spa PDF Afdrukken E-mail

Om zorgeloos te kunnen genieten van uw spa is het belangrijk om aandacht te schenken aan bepaalde zaken.

De kwaliteit van het water krijgt hierbij prioriteit nummer 1. Bij het gebruik maken van een spa raakt het water vervuild met huidschilfers, haren en andere vormen van dode huidcellen. Het is dan ook zeker aan te raden om het water in de kuip om de drie maanden te vervangen door schoon leidingwater. Ten tijde van deze drie maanden is het zaak het water op kwalitatief niveau te behouden. Om dit te realiseren wordt hier het gebruik van Aquafinesse geadviseerd.

Het gebruik van Aquafinesse is aan te raden omdat het geen vervelende chloorgeuren achter laat. Aquafinesse onthardt het water door kalk uit het water te halen. Daarnaast is het gemak hier dat Aquafinesse zo goed is dat voor het onderhoud van water geen andere supplementen toegevoegd dienen te worden. Voeg eenmaal per week de benodigde dosering Aquafinesse toe aan het water en u kunt zorgeloos genieten van uw Spa.

Waar dient u nog meer rekening mee te houden: Filters dienen eenmaal per week grondig met een harde straal gespoeld te worden. Hierdoor verwijderd u afval uit de Spa en kunnen de filters hun werk blijven doen.

Dynasty Spa's zijn allen standaard uitgevoerd met een ozonator. Een ozonator is een UV-lamp met als doel bacteriën in het water te doden. De levensduur van een ozonator wordt voor 18 maanden gegarandeerd. Na 18 maanden is het zaak deze te vervangen. Ozonators zijn natuurlijk bij Steenkracht te verkrijge, indien u wenst komen deze vakkundige mensen graag langs om deze te vervangen.

Om u van alle gemakken te voorzien, kunt u uw onderhoudsproducten online bestellen bij onze webwinkel; www.steengoedkado.nl

Uw bestelde onderhoudsproducten worden dan per post bij u thuis bezorgd. Verschillende onderhoudsproducten ten behoeve van uw Spa, sauna of zwembad zijn hier te verkijgen. Naast onderhoudsproducten kunt u ook online geurtjes, schoonmaakartikelen voor de sauna en Spa en overige home, gift & garden artikelen bestellen.