Ingraven PDF Afdrukken E-mail
Afwerking tot in de puntjes!

De jarenlange ervaring van Dynasty in de wellness branche in combinatie met de technische affiniteit van Steenkracht in de kunststofverwerking, is de optimale bundeling van krachten. Voor iedere kwalitatieve Dynasty Spa heeft Steenkracht een kunststof ingraaf omkasting ontworpen, waarbij intern de productie van de omkasting voor rekening wordt genomen. Hiermee bied Steenkracht u de mogelijkheid aan om uw Spa volledig te integreren in de tuin. Integratie en verwerking van een spa in uw tuin mag dan ook oprecht geassocieerd worden met een toegevoegde luxueuze waarde aan uw woning. 

Ingraven in stappen

Om uw Dynasty Spa in te graven, wordt op basis van de afmetingen van de Spa een kunststof omkasting ontworpen. Uiteindelijk wordt het ontwerp vervaardigd door onze mensen. Uw Spa inclusief de custom made kunststof omkasting wordt per vracht naar u thuis getransporteerd.

Het ingraven van uw Spa kan op verschillende hoogten gerealiseerd worden. Zo kan uw Spa van 20 cm tot op 60 cm boven de grondoppervlakte geplaatst worden. Afhankelijk van de hoogte zal er een waterpas gat gegraven worden waarin de Spa wordt geplaatst. Na plaatsing van uw Spa in het gegraven gat is het zaak de puntjes op de "i" te zetten. De kunststof omkasting maakt het mogelijk om de buitenkant te bewerken naar eigen smaak. Zo kunt u uw Spa een persoonlijk karakter geven door het geheel af te werken met hout, granietstenen of roestvrijstaal.

Voor een impressiefilmpje klik hier.