Buitenkeuken en meubels PDF Afdrukken E-mail

De laatste jaren is er een duidelijke trend waarneembaar waarbij het buitenleven in je eigen tuin steeds meer terrein wint. Door het gebruik van overdekte terrassen en mooie bijgebouwen wordt de zomer verlengd en kunt u lang(er) van uw mooie tuin genieten.

In het voor- en najaar, maar vooral in de zomermaanden, buiten eten bereiden en gezellig samen met vrienden en relaties eten in een ontspannen sfeer; dat is wat we beogen met ons programma buitenkeukens.       

Steenkracht is uw leverancier van exclusieve buitenkeukens. De keukens zijn vervaardigd uit steigerhout of massief eiken welke op ambachtelijke manier zijn vervaardigd.

Het assortiment bestaat uit een modulair systeem waarbij het mogelijk is om door middel van modulen uw keuken zelf samen te stellen. Dit kan door middel van verschillende kastmeubelen en kookunits. Doordat alle meubels inhouse worden vervaardigd, maken wij veel maatwerk!

Ook is er één compleet model buitenkeuken in ons assortiment,deze is hiernaast op de foto afgebeeld. Hierbij is de kookunit geïntegreerd met de eettaffel. Het unieke van deze buitenkeuken is dat u een heerlijke maaltijd kunt bereiden en terwijl u kookt deel kunt nemen met het gesprek dat gaande is. En dit alles zonder dat u met uw rug naar het gezelschap toe staat.

 
   
Buitenmeubilair maken wij op maat naar uw wensen! In onze showroom zijn een aantal voorbeelden van eiken- en steigerhout opgesteld. Waardoor u leuke ideeën op kunt doen voor uw eigen tuin. Kijkt u ook eens op youtube voor een aantal voorbeelden.